Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als mijn code niet goed leesbaar is?

Je kan contact opnemen met de klantenservice van Taksi via spaaraksi@taksi.nl. Maak een foto van de kortingscode en THT- datum en mail deze naar ons. De foto van de originele code en THT-datum hebben wij nodig om je verder te kunnen helpen.

Waar kan ik de code vinden?

Op de 1,5 liter en liter verpakkingen onder de THT-datum en op de mini verpakkingen onder de streepjescodesticker.

Wat moet ik doen als mijn code al gebruikt is?

Neem contact op met de klantenservice van Taksi via spaaraksi@taksi.nl. Zorg dat je de productiecode en THT-datum bij de hand hebt, deze zijn te vinden op de bovenzijde van de verpakking. Deze codes hebben wij nodig zodat we je veder kunnen helpen.

Moet ik mijn verpakking bewaren?

Nee, dit is niet nodig. Als je de code hebt opgeschreven of al hebt ingevuld kan je lekker genieten van je Taksi!

Mijn inloggegevens doen het niet, wat moet ik doen?

Je hebt een verificatie mailtje gekregen, via deze mail kan je je account activeren. Als je deze mail niet hebt ontvangen, controleer dan ook je spam inbox.

Hoeveel smaken Taksi zijn er?

Taksi is verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: Tropisch Fruit, Sinaasappel en Exotisch Fruit Daarnaast hebben we ook twee Geen Suiker Toegevoegd varianten: Tropisch Fruit GST en Exotisch Fruit GST. Taksi regulier en geen suiker toegevoegd zijn verkrijgbaar in 1,5L en 10x200ml verpakkingen. Daarnaast is er Taksi 1KCAL (nieuw!) in drie verschillende smaken: Thrilling Tropical, Wild Orange en Sailing Strawberry.

Wat is Taksi 1KCAL?

Taksi 1KCAL is een dorstlessend en door-drinkbaar fruitdrankje in de frisse, verrassende fruitige smaken Sailing Strawberry, Thrilling Tropical, en Wild Orange. Taksi 1KCAL bevat slechts 1 kcal per 100 ml.

Heeft Taksi ook een variant met minder calorieën?

Ja, de 1KCAL en de bevat maar 1kcal per 100ml. Daarnaast bevatten de Geen Suiker Toegevoegd varianten van Taksi bevatten geen toegevoegde suikers, maar alleen van nature aanwezige suikers. Daardoor bevatten deze varianten ook minder calorieën. Verkrijgbaar in de smaken Tropisch Fruit en Exotisch Fruit.

Zit er ook zuivel in Taksi 1KCAL?

Nee er zit geen zuivel in Taksi 1KCAL.

Wat is Taksi Geen Suiker Toegevoegd (GST)?

Deze Taksi varianten bevatten geen toegevoegde suikers. In deze Taksi zijn suikers vervangen door een zoetstof, dus minder calorieën, maar wel met de vertrouwde smaak van Taksi! Verder bevat deze Taksi de van nature aanwezige suikers uit fruit en zuivel.

Bestaat Taksi Splash nog?

Taksi Splash is niet meer verkrijgbaar. Wel is er nu een heerlijke nieuwe tropische smaak aan het assortiment toegevoegd: Exotisch Fruit en Exotisch Fruit GST.

Moet ik Taksi schudden voor gebruik?

Ja, het product is gelijkmatig verdeeld in het pak, maar de troebele deeltjes kunnen naar beneden zijn gezakt.

Is Taksi geschikt voor vegetariërs?

Ja, Taksi is geschikt voor vegetariërs. Wel bevat Taksi melkproduct, dus de producten zijn niet geschikt voor veganisten.

Waar kan ik Taksi kopen?

Taksi is te verkrijgen bij alle supermarkten. Het product kun je vinden in het ongekoelde fruitdranken schap.

Hoe moet het product bewaard worden?

Taksi kan het best bewaard worden in een ruimte waar het niet te warm is (bv. In een garage / kelder). Na opening moet het product gekoeld bewaard worden op maximaal 7 ?C.

Hoe lang is Taksi na openen houdbaar?

Gesloten houdbaarheid: zie THT-code op de bovenzijde van de verpakking. Na openen is het product enkele dagen houdbaar (mits gekoeld bewaard op maximaal 7 ?C).